Atelier Bonvanie | Repenwinkel.nl

e-mail: info@atelierbonvanie.nl
Telefoonnummer: 085-1307800

Ons verhaal,

In 2010 hebben wij onze eerste winkel geopend in Wierden. Ruim opgezet, met een zeer groot aanbod van vers gemaakt ambachtelijk schepijs en authentieke handgemaakte bonbons. Wij wilden met onze eerste vestiging niet alleen de lekkerste producten bieden maar ook de beleving, de ervaring en ambiance die passen bij onze heerlijke producten.

De eerste jaren zijn we erg druk geweest om ons concept te verfijnen. Sinds de opening van onze winkel hebben steeds meer mensen uit Twente kennis kunnen maken met onze heerlijke producten, de mooie winkel, de beleving en onze gastvrijheid. Onze winkels zijn duidelijk herkenbaar aan onze moderne en opvallende uitstraling. De basis van onze winkels in Wierden, Nijverdal en Rijssen bestaan uit moderne ijsvitrines met in totaal 40 bakken ijs, een ruime bonbonvitrine en een presentatie van diverse chocoladecadeaus.

Atelier Bonvanie staat voor de beste kwaliteit in ambachtelijk schepijs en chocolade. In onze modene ambachtelijke ijskeuken en chocolade-atelier produceren wij iedere dag de lekkerste, mooiste en origineelste ijs- en chocoladeproducten.

Laat u eens verrassen in onze winkels in Wierden, Nijverdal en Rijssen of kijk alvast online. Op Facebook en twitter kunt u dagelijks ons volgen. Wij posten regelmatig de dagelijkse gang van zaken, maar ook grappige nieuwsfeiten en weetjes over ijs en chocolade.

Dagelijks worden in onze moderne ijskeuken en ambachtelijk chocolade-atelier de lekkerste smaken ijs gemaakt en de mooiste chocoladecreaties vervaardigd. Iedere dag maken wij verse producten, zodat deze iedere dag vers in de winkels verkrijgbaar zijn. Wij zijn altijd op zoek naar de beste grondstoffen. Daarom bezoeken wij veel beurzen, lezen veel vakbladen, gaan vaak op bezoek bij collega’s en volgen altijd de nieuwste trends. Een beetje gek van ijs en chocolade zijn we dus wel. Atelier Bonvanie is het gehele jaar geopend met ijs & chocolade.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan snel naar een van onze winkels in Wierden, Nijverdal en Rijssen of bekijk onze producten in onze webwinkel.