Atelier Bonvanie | Repenwinkel.nl

e-mail: info@atelierbonvanie.nl
Telefoonnummer: 085-1307800

Bedrijven,

Wilt u ook uw relaties, personeel of klanten verrassen met een heerlijk persoonlijk geschenk? Denk dan eens aan de chocolade-geschenken van Atelier Bonvanie. Alle geschenken worden in ons eigen chocolade-atelier gemaakt.

Bekijk onze producten en bestel uw eigen unieke chocolade geschenken zoals; Logo bonbons, Logo chocolade, Chocoladeletters of andere Bedrukte chocolade.

Atelier Bonvanie is dé specialist op het gebied van chocolade. Wij focussen ons op het ontwikkelen, produceren en het verpakken van chocoladegeschenken en promotieartikelen voor de zakelijke markt. Doordat wij al meer dan 15 jaar werkzaam zijn binnen de chocoladebranche, weten wij wat de klant van ons mag verwachten. Binnen het productieproces staat kwaliteit centraal en dat is ook waar Atelier Bonvanie voor staat.

Voorbeelden van onze chocoladeproducten zijn:

  • Chocoladereep met uw logo bedrukt
  • Chocoladegeschenken op maat met tekst of logo
  • Chocolade Bonbons met uw logo
  • Chocolade Relatiegeschenken
  • Chocolade Seizoenartikelen
  • Chocoladeletters voorzien van de naam of logo Kerstpakketten gevuld met chocolade

Atelier Bonvanie is uw partner voor het perfecte geschenk in elke gewenste prijsklasse. De klant is koning. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om een chocoladegeschenk te ontwikkelen dat het beste bij uw wensen aansluit. Wij denken graag met u mee over eventuele ideeën en staan open voor suggesties. Natuurlijk worden alle geschenken prachtig verpakt op de manier zoals u dat wenst.

Kort samengevat is Atelier Bonvanie meedenkend, flexibel, servicegericht, klantgericht en levert chocoladeproducten van hoge kwaliteit met een perfecte uitstaling om uw klanten, personeel of relaties te verrassen met het perfecte geschenk!